SEX OG SÅNN

Med alt som skjer gjennom dagen, etter jobb, på Netflix, og på tven er det veldig fristende å slumre på sofaen når roen senker seg og barna sover - men ikke gå i hi for det! Ta med kjæresten under dyna...
Fortsett å lese
Så mye som kunne vært unngått og hvor mange forhold kunne vel ikke vært reddet om man bare hadde tatt mot til seg og kommunisert? Sex er viktig i et forhold, så hvorfor er sex så vanskelig å snakke om? Kanskje fordi man risikerer å bli avvist, men er flau, og er kanskje redd for å såre motparten.
Fortsett å lese
Bare innrøm det! Du lurer fælt på hvordan du kan bli like god i senga som de som har seg i pornofilmer. Selv om du ikke har sagt det høyt har du helt sikkert tenkt det. Jeg tenkte å fortelle dere hvordan dere ikke gjør det.
Fortsett å lese
Analsex er absolutt ikke forbeholdt homofile menn, det er en form for sex som har blitt utforsket i tidligere kulturer og som blir utforsket den dag i dag. Menn og kvinner har i alle aldre gleder seg over analsex som et alternativ til vanlig samleie. Analsex kan være gøy om du har lyst til å prøve noe annerledes.
Fortsett å lese