Analsex

Googler du "analsex" får du 240 000 000 treff så det er tydelig at temaet engasjerer, men hvorfor? Hva er så spennende med dette og hvorfor er det fortsatt tabu å snakke om det? Det er mange som skjærer en grimase og sier "Den veien skal ting ut, ikke inn" om man tilfeldigvis roter seg borti temaet. Tipper de sier det enten fordi de synes tanken på analsex er avskrekkende, eller fordi man har litt lyst til å prøve men ikke tør å innrømme det. 

Det første først
Analsex er absolutt ikke forbeholdt homofile menn, det er en form for sex som har blitt utforsket i tidligere kulturer og som blir utforsket den dag i dag. Menn og kvinner har i alle aldre gleder seg over analsex som et alternativ til vanlig samleie. Det er ikke noe som appellerer til alle, men analsex kan være det du leter etter om du og partneren har lyst til å prøve noe annerledes. Og det funker bra for gutta også. Mannens g-punkt ligger bak, så det er ingen grunn til at det kun er damene som skal forsøke analsex. (Mer om temaet gutter og analsex kommer senere) 

Ikke gjør det feil
Analsex funker ikke på samme måten i virkeligheten som på pornofilm. Det finnes ingen god grunn til å kjøre på uten å forsikre seg med partneren om det er greit først. Det finnes ingen større turn off enn en gutt som ivrer etter å ta`n i toern og putter den inn uten noe som helst forvarsel. Utsagn som "Ops, der glei den inn i feil hull gitt" og "Slapp av da, jeg varer ikke lenge bak her allikevel" er det verste som finnes! Det er verre enn hvite tennissokker og skittent sengetøy til sammen, og jeg kan love at om du tvinger deg til analsex på den måten er det lenge til det blir noe på deg igjen. Om det i det hele tatt blir noe mer på deg. Overraskende analsex kan gjøre vanvittig vondt så det er ikke lov å tvinge seg på uten at dama er klar over hva som skjer. Gjør du det er du en dust. Ferdig snakka.

Gjør det riktig
Om dere har snakket om det på forhånd er det fint, da vet man hva man går til neste gang man går til sengs sammen. Analsex kan være en heftig opplevelse om dere tar de nødvendige forhåndsreglene. Husk at det ikke finnes naturlig fuktighet bak der fra før, derfor må dere bruke glidemiddel. Det er smart å bruke kondom under analsex da det bor en del bakterier der som er usunne å få i skjeden. Om dere praktiserer analsex uten kondom er det viktig at du vasker penis godt før dere har vaginalt samleie. De fleste avslutter økten med analsex, både av praktiske årsaker og fordi begge gjerne kommer.

Om dere ikke har snakket om det på forhånd kan du gjerne teste ut hvordan hun reagerer ved å nærme deg rompa hennes forsiktig. Bruk en finger og la den gå i sirkler rundt anus før du forsiktig leker med hullet hennes. om hun stønner og støter seg mot fingeren din synes hun det er spennende, trekker hun seg vekk gir du deg og trekker deg unna. Synes hun det er digg kan du spørre henne om hun liker det og får du et positivt svar tilbake, et nikk og et gryntende smil, er det bare å fortsette rolig og teste det ut sammen. Trekker hun seg unna bør dere snakke om det ved en senere anledning. Det kan være mange grunner til at hun ikke vil prøve. (Dette temaet kommer det også mer om senere)


Har dere lyst til å prøve analsex er dette noen gode tips;

Oppvarming
Ringmuskelen trenger tid på å tøyes, det er derfor mange jenter føler at det er vanskelig å praktisere analsex. Under vanlig samleie vil man jo bruke skjedemusklene og knipe rundt penis, mens under analsex er det viktig at man slapper fullstendig av og ikke gir motstand under penetreringen. For å forberede partneren på analsex er det viktig at hun slapper av og begynne forsiktig.

Husk glidemiddel. 

Bruk en finger og la den gå i sirkler rundt anus. Følg med på partneren din hele tiden for å se om hun liker det eller ikke. Prøv forsiktig å bevege fingeren eller en buttplug innenfor. Litt etter litt, ikke bruk makt, og stopp med en gang om partneren din gir uttrykk for at det ikke er behagelig. La partneren din venne seg til følelsen før du fortsetter.  Det er viktig at dere snakker sammen underveis, er det ubehagelig eller vondt skal du stoppe for selv om det kanskje er opphissende for deg å fortsette, er det ikke sikkert det er det for dama di. 

Når dere har prøvd penetrasjon med en finger kan dere kanskje gå litt videre til litt andre ting. Dere må først bestemme hvilken type stimuli som gir dere mest glede. Liker hun bevegelsen av fingeren, vil hun bli fylt opp eller er det bevegelsen av noe som glir inn og ut som er spennende? 

Prøv en buttplug
En buttplug er et leketøy som ofte er formet som en kjegle. Pluggen gir en unik følelse og mange par ser på det som et spennende krydder på soverommet. Leker til analt bruk kommer i alle mulige former og varianter, men felles for de alle er at de har en plate eller ring i enden slik at de er lette å holde i, selv om man har masse glidemiddel på fingrene. Ikke fall for fristelsen og bruk andre ting enn analleketøy bak. Det er nemlig et slags "vakum" der, og saker som er vanskelige å holde igjen kan forsvinne opp bak. Legebesøk etter analsex er kanskje ikke like fristende?

Hun sier det gjør vondt!? 
Det er mange som føler litt smerte første gang man prøver analsex. Det er gjerne fordi man ikke slapper av godt nok, man går for fort frem, man bruker ikke nok glidemiddel eller man er sår bak fordi man har lekt for mye med analåpningen allerede. Om det gjør vondt så stopp, finn ut av hva som gjør at det er ubehagelig, snakk om det og prøv igjen ved senere anledning. Eller la det ligge, det er jo mulig dere fant ut at det ikke er noe for dere. 

Hvilken stilling bør vi bruke?
De beste stillingene for analsex kommer an på hvilket nivå dere er på. Mange forbinder doggystyle med analsex, men det er ikke alltid den beste stillingen for nybegynnere, da penetreringen lett blir veldig dyp.

Er det første gang dere skal prøve analsex sammen kan dere starte med skjeen;
Begge ligger på siden, han bak henne. Dette forhindrer at penetreringen skjer for fort og den gir fullstendig kontroll, også for henne. Stillingen gjør også at man kommer nærmere partneren og at du lettere kan føle reaksjonene hennes.
 
Senere kan dere forsøke en variant av misjonæren;
La henne ligge på ryggen med en pute under rompa slik at du kommer lettere til. Dette er en stilling som fort blir veldig intim da dere hele tiden kan se hverandre rett inn i øynene. Stimulering av klitoris blir også enklere, både for deg og henne.

Penetrering bakfra selvfølgelig også enn mulighet;
Doggystyle gir en dyp penetrering og det er lettest å komme til. Denne stillingen gir ikke en like intim følelse som de andre og gir liten mulighet for å kommunisere sammen, men for elskere som kjenner hverandre godt kan det gi en heftig opplevelse av hengivenhet og penetrering.

Det er mange stillinger og posisjoner man kan prøve ut, det er kun fantasien som setter grenser. Mange opplever nye og spennende stillinger gjennom å eksperimentere, og det viktigste er å finne stillinger som passer nettopp dere. Kommunikasjon er uansett nøkkelen til et godt sexliv og til nye opplevelser sammen.

Hun vil ikke, hvordan kan jeg overtale henne?
Grunnen til at dama di kanskje ikke har så vanvittig lyst på anal sex kan være mange. Kanskje hun er skeptisk fordi hun ikke har prøvd det før? Kanskje hun har prøvd det, men ble skremt av den tidligere opplevelsen fordi det gjorde vondt? Det er mulig hun er redd for at det kommer avføring på penisen din, eller så kan det rett og slett hende at hun ikke har lyst. Uansett grunn, har hun ikke lyst til å prøve det så skal du heller ikke presse henne. Selv om du praktiserte analsex med eksen er det ikke sikkert at den nye dama di liker det.

TIPS TIL ANALE LEKETØY:

 


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres