Litt cunnilingus, kjære du?

Munnsex

Om du er usikker på hva dette merkelige ordet betyr kan jeg fortelle at det er latin og betyr "den som slikker vulva". Vi snakker altså om å utføre munnsex på en kvinne.

De fleste kvinner elsker å bli slikket. Det er vel ingenting som er så deilig som å kjenne en varm munn, leken tunge og pirrende lepper der nede... Munnsex er det perfekte forspill. Miks det sammen med fingre som vet hva de gjør og vips; man er i den syvende himmel!

Heldigvis er det mange menn som digger å slikke kjæresten, men det er også noen som ikke fikser det i det hele tatt. Og blant de som ikke liker det er det mange som ikke vet hvordan dette skal gjøres skikkelig. Ofte liker de det ikke fordi de er redde for at de ikke er gode nok. Da er det på tide å begynne å lære seg for øvelse gjør virkelig mester og kan man det man driver med er er oralsex den enkleste måten å gi dama en orgasme på.

Og gutter som utfører en himmelsk tungeseanse der nede klatrer høyere på pongsummen i den lille, svarte boka...

Her er noen tips og triks til deg som vil blir bedre på å slikke henne:

Vær forsiktig
Du er ikke en hund som skal slikke vekk all ketchupen fra en pølse. Bruk heller tungen til å slikke sensuelle sirkler rundt klitoris. Det meste der nede er ganske sensitivt så du trenger ikke presse så hardt om hun ikke ber deg om det. 
Om du er usikker på hvordan du skal bevege tungen uten å gjøre det samme om og om igjen er det faktisk ingen dum idè å stave alfabetet. Prøv deg frem med en forsiktig A. En deilig B. En pirrende C?

Finn den og gi den oppmerksomhet
Mange par sliter med at hun ikke får orgasme. 80% av alle jenter trenger stimuli av klitoris for å komme. Og det er de harde fakta. Penetrering er deilig men de fleste damer trenger noe mer i tillegg. Sånn er det bare. Og nei, det betyr ikke at du er dårlig utrustet. Penisen din er helt fin og mer enn stor nok.

Dette betyr ikke at du må stimulere klitorisen hennes hele tiden, hver gang dere har sex. Men gi den en hel masse deilig oppmerksomhet. Og om det er vanskelig å nå den fordi dere er posisjonert litt heftig, er det ingenting i veien for at hun ikke kan leke med seg selv samtidig. Mange jenter synes det er flaut å stryke på seg selv, så ta hånden hennes og før den dit du vet. Fortell henne at du gjerne vil at hun tar på seg selv, og at det tenner deg, så er saken som regel løst.

Gni henne i land
For at hun skal komme trenger hun et konstant trykk og rytme på klitoris. Ikke skift ut det du merker (hører) at funker. Om hun nærmer seg så ikke slutt med det du driver med, uansett om du får krampe i hånda, beinet eller andre steder? Om du ikke fikk testet ut alfabet-slikkingen er dette heller ikke tiden å starte på, bare så det er sagt!

Sikre deg et rent og ryddig arbeidsforhold
Om det er en stund siden forrige dusj, eller om hun er veldig hårete kan dere legge litt av forspillet til dusjen eller badekaret. Vask hverandre med intimsåpe og barber hverandre nedentil. Er man nybarbert blir man mer sensitiv, og det er jo ikke å forakte en gang i blant. Ømme hender og forsiktige fingre er deilig uansett om det er i dusjen eller i sengen. Masser hverandre med en glatt massasjeolje, først på skuldre, mage, bryst og lår. Så avslutter dere med en liten, heftig seanse nedentil.

Kanskje hun synes det er deilig med kjappe fingre over venusberg og klitoris? Eller liker hun best at du masserer inn oljen med rolige, store sirkler? Uansett så er intimmassasje utrolig digg og det legger et godt grunnlag før deilig oralsex.