Slik tenner du partneren

Hvordan tenne partneren

Med alt som skjer gjennom dagen, etter jobb, på Netflix, og på tven er det veldig fristende å slumre på sofaen når roen senker seg og barna sover - men ikke gå i hi for det! Ta med kjæresten under dyna og forfør ham eller henne på nytt.

Ingenting er så deilig som å kunne glemme tid og sted og bare kose seg med den man er glad i! Her får du noen billige tips for å hete opp kjæresten på en helt vanlig ukedag:

Se hverandre
Et dypt blikk og vi er fanget. Å se hverandre dypt inn i øynene kan være utrolig fint, men samtidig fryktelig sårbart. Man sier at øynene er sjelens speil og den følelsen et dypt blikk gir kan sitte i kroppen i mange dager. Så legg vekk mobilen. Sett deg rett overfor partneren din og se dypt inn i øynene samtidig som du tenker på hvor glad du er i han eller henne. La blikket gli over i ansiktet og vis med smil og blikk hvor mye kjæresten din betyr for deg. Ett blikk kan vekke gamle følelser til live eller knytte nye, sterke bånd. Kroppsspråkets seksuelle signaler er vanvittig sterke. Se, men ikke røre… Du kan lett tenne partneren din uten fysisk kontakt. Blir han eller hun drømmende i blikket, med et lite smil i munnviken, så er du på rett vei!

Smak på dama di
Smak på din elskedes hud, eksperimenter med sensuell mat og skjem henne bort med smaker og lukter. Er det noe vi jenter elsker så er det følelsen av å bli skjemt bort. At du faktisk har planlagt litt for at vi skal ha det koselig og at det ikke bare er enda en episode av favorittserien og hjemmelaget pizza. Sett noe nytt på menyen. Dypp jordbær i en sjokolade fondue og mat hverandre. Eller hva med en frekk body tequila? Strø saltet over brystene hennes og la henne holde sitronen mellom tennene… Å bli litt småfull en vanlig tirsdag er helt innafor. En gang i blant vel å merke.

Lukt på partneren din
I feromonenes kjemi, som er kroppens naturlige parfymer, ligger tiltrekningskraften. Nyt de erotiske, avslappende aromaene. Pust inn duften av det nyvaskede håret hans og lukt deg frem til halsen… Kyss ham lett og se ham i øynene. Deilig! 

Berøring
Ikke glem at huden er kroppens største erogene sone, og berøring er den enkleste form for kommunikasjon du kan komme over. Stimuler alle biter av huden hennes med en erotisk massasje eller tirr henne ved hjelp av silke, skinn, en isbit eller en fjær. 

Øk din seksuelle bevissthet
Kom i kontakt med kroppens sjette sans. Kjenn partneren din og vit hva hun eller han tenner på. Og om du ikke vet hva kjæresten din tenner på så spør. Kle dama di naken og stryk over kroppen hennes, finn ut hva som tenner deg mest, hvilke steder som gir mest spenning og ønsker om mer. Er halsen hennes følsom? Eller er det magen som gir assosiasjoner og ønsker om noe mer? Hvilke fantasier har du og hvilke av de kunne du tenkt deg å prøve ut? Hvilke fantasier har hun og vil dere prøve noen av de sammen? 

Kommunikasjon er nøkkelen til til seksuell og følelsesmessig fullbyrdelse. Virkelig intimitet inkluderer å prate i sengen. Der kan du fortelle hva du virkelig har lyst til, og der deler dere hemmeligheter og fantasier. Slå av lyset og ligg inntil hverandre mens du forteller partneren din om det, la henne gjøre det samme. Åpne dere for hverandre, litt etter litt. La henne få smake på ordene dine, se det for seg og tenke på hvordan hun kan gi deg det du tenner på.