Gründer og daglig leder av OuiOui
- Kjersti Antonsen

Med bakgrunn som seksualrådgiver og sexolog, samt lang erfaring fra en bransje som fremmer seksuell intimitet, har Kjersti gjort det til sitt oppdrag i å fjerne tabubelagte temaer om sex og seksualitet og hjelpe folk til med å oppnå større seksuell selvtillit.

Sex er fortsatt et tabubelagt emne. Ungdom eksponeres for en negativ seksualitet gjennom mange kanaler og det er fortsatt endel leger og helsepersonell som kvier seg for å snakke om sex. I bokhandelen finner man flere bøker om yoga og kanalisering enn om sex og samliv og seksualopplæringen i skolen er langt fra optimal.  

Kjersti brenner for å gjøre noe med dette og kommer med gode tips og råd til de som trenger det. Hun bistår også med foredrag, spørsmål og svar om sex og samliv via e-post og sosiale medier, samt gjennom sitt samarbeid med helsesøstre, gynekologer og ulike foreninger.

Kjersti har delt sine kunnskaper direkte med habiliteringstjenesten i Fredrikstad, holdt foredrag ved Voksenhabiliteringen ved universitetssykehuset i Akershus, for Den Norske Kreftforening og for MSO Trondheim. Hun har stått for opplæring av helsepersonell/sexologer/helsesøstre/skoler og  deltatt på rundt 500 produktdemonstrasjoner (pubparty/homeparty) for til sammen over 10.000 mennesker. 

 

  

OUI SKAL INSPIRERE!

Man trenger ikke lære seg Kama Sutra fra perm til perm, eller ha en sexhuske i taket på soverommet for å ha god sex, men mange trenger en ekstra piff i hverdagen. 

På OuiOui.no vil man alltid finne spennende leker for han og henne. Vareutvalget er håndplukket av eksperter og man finner ingen billige lokkevarer. Man finner produkter av god kvalitet med lekkert design og som er morsomme for han, hen og henne.» .

Kjersti Antonsen

Kunnskapsområder:

  • Ungdom og seksualitet
  • Seksualitet i parforhold og for de uten partner
  • Råd og veiledning om seksualitet for handikappede og syke
  • Opplæring av helsepersonell om seksualitet
  • Råd og veiledning ved ereksjonssvikt
  • Bruk at erotiske leketøy

 

NOE DU LURER PÅ?

Du er velkommen til å ta kontakt med oss om du har spørsmål!

Jentekveld.no

Homeparty

Snapchat

OuiOuiNorway

Email

hei@ouioui.no

Chat

Facebook