HISTORIEN OM OUIOUI

Den seksuelle lavalderen er satt til 16 år i Norge. Men vi vet mange har sex før dette. Vi vet også at seksualopplæringen i skolen ikke er optimal, samtidig som ungdom påvirkes i en mengde kanaler. Hva er greit? Hva er ikke greit? Hvorfor er alle i pornofilm perfekte og synes jenter det er digg å svelge?

MANGE ER USIKRE

Det er mange spørsmål som ikke besvares i dagens seksualopplæring. Det er ikke alltid foreldre ser behovet for å snakke om sex med barna sine heller, langt mindre tør de. For når det kommer til stykket er det ofte veldig vanskelig for voksne å snakke om sex også. 

Hvordan skal man fortelle partneren sin at man gjerne vil ha litt mer stimuli av klitoris, eller at en finger i rumpa virker veldig spennende?

VÅRT OPPDRAG

Sex er litt tabu. Sex er veldig privat. Men sex er også så utrolig naturlig. I OuiOui tar vi hensyn til at ikke alle synes det er like enkelt å snakke om sex. Men det betyr ikke at ikke vi skal snakke om det!

 Vi skal gi tips og råd til kvinner og menn, ungdom og foreldre, pasienter og pårørende. Vi skal drive folkeopplysning og omfavne seksuelle spørsmål og utfordringer. Vi skal snakke der andre ikke tør og vi skal gjøre det med både glimt i øyet og troverdighet.  I tillegg skal vi gjøre nordmenn mer lekne.Kvinner og menn

Få tips og råd om hvordan du og partneren kan skape en mer leken hverdag sammen eller alene.

Ungdom

Vi kommer på besøk til skolen din, snakker om sex og samliv og svarer deg ærlig på spørsmålene dine.

Pasienter og pårørende

Få tips og råd om hvordan du kan komme seksuelt styrket gjennom sykdomsforløpet sammen eller alene.

GRÜNDER OG DAGLIG LEDER

Kjersti Antonsen har bakgrunn som seksualrådgiver og er utdannet innen sexologi. Hun har besvart 3000 sex- og samlivsspørsmål årlig i tillegg til å ha vært fast skribent for Magasinet Mann, klikk.no og Shape-up. Kjersti var også et fast innslag under Voice TV hver fredag, samt medvirkende i første sesong av    "Trekant" på NRK .  

Etter en liten pause fra bransjen er hun nå tilbake. 


Lurer du på noe?

Hos oss finnes det ingen dumme spørsmål. Om du lurer på noe som har med sex og samliv å gjøre er du velkommen til å sende en e-post og spørre. Vi har taushetsplikt og hos oss er du helt anonym. Vi bruker kanskje spørsmålet ditt som et eksempel for å hjelpe andre, men oui forteller aldri noen hvem du er.

eller ta en prat med oss her: