Lurer du på noe?

Hos OuiOui finnes det ingen kleine spørsmål og definitivt ingen kleine svar.
Om du lurer på noe så er det bare å spørre. 

Hvem svarer?

Jeg heter Kjersti Antonsen og har bakgrunn som seksualrådgiver og sexolog. Jeg har tidligere besvart 3000 sex- og samlivsspørsmål årlig i tillegg til å ha vært fast skribent og kommentator i Magasinet Mann, på klikk.no og i Shape-up, i tillegg til å besvare spørsmål gjennom tjenestetorget.no. Jeg var også med i to episoder i første sesong av "Trekant" på NRK.

Etter å ha hatt en pause fra bransjen er jeg nå tilbake
Og det føles veldig bra å få være med og utgjøre en forskjell. Det er ingen tvil om at sunn og god sex løser opp stress og gir lengre lunte. Man blir både lykkeligere og freshere av å ha det godt med sin egen, og partnerens, kropp! Å sette av tid til egenpleie i en ellers så stresset hverdag er viktig. 

Her på OuiOui.no kan du lese om sex, nytelse og krydder i hverdagen

I tillegg kommer jeg til å kommentere aktuelle saker vedrørende sex og samliv i media. Dessverre er fortsatt sex et tabubelagt emne. Ungdom eksponeres for en negativ seksualitet gjennom mange kanaler (spesielt reality og sosiale medier) og det er dessverre fortsatt endel leger og helsepersonell som kvier seg for å snakke om sex. I bokhandelen finner man flere bøker om yoga og kanalisering* enn om sex og samliv og seksualopplæringen i skolen er ikke optimal. 

Det er så mange spørsmål der ute og jeg svarer gjerne på dem
Du må gjerne sende meg en melding om du lurer på noe som har med sexleketøy, sex eller samliv å gjøre. Det koster ingenting og du får svar på e-post om en liten stund. Ingen spørsmål er for små og ingen er for store. Om jeg ikke kan hjelpe deg henviser jeg deg gjerne videre om du ønsker det. 

Om du lurer på noe som ikke kan vente anbefaler jeg deg å kontakte helsesøster eller lege i stedet. Jeg har taushetsplikt og deler ikke informasjon du gir meg. For å hjelpe andre kan jeg i tilfeller anonymisere spørsmålene og dele svarene med andre for å hjelpe flere, men jeg spør alltid om det er greit først. 

Spør sexologen

Meldingen din er sendt. Vi svarer så snart vi kan, men om det er noe som ikke kan vente anbefaler vi deg å kontakte helsesøster eller lege i mellomtiden.