VALENTINES DAY


Snart er det Valentines Day og om man vil kan man selvsagt feire dagen med røde roser, sjokolade og en tur på en fin restaurant. Men man kan også feire dagen på soverommet, på kjøkkenet eller i stua. Kliss naken. Med sjokolade over hele kroppen. Vi heier selvsagt på det siste. Ikke krever det så mye planlegging, ei heller kreves det barnevakt. Hurra! 

Om du er mann, eller kvinne, og ønsker å imponere kjæresten uten å måtte legge alt for mye arbeid bak anbefaler vi å booke kvelden med partneren. Legg vekk mobiltelefonene og hell noen sprudlende dråper i høye glass.
Lås døren så dere unngår forstyrrelser og lek med hverandre. Prøv gjerne et spill som setter dere i rett humør, eller legg dere kliss nakne i sengen og bare hold rundt hverandre en stund før dere begynner å stryke hverandre forsiktig. 

 Valentines Day er en dag man feirer kjærligheten og hverandre.  

Valentines tips!

DU KAN FORTSATT REKKE DET!

Valentines Day feires torsdag 14. februar. Du rekker fortsatt å bestille noe og få det hjem i posten, men det begynner å haste litt. Bestem deg nå så kommer det til å gå helt fint. Vi heier på deg!

PREMIUM PRODUKTER

Vil du gi bort en litt luksuriøs gave, eller skjemme bort deg selv, er dette produktene som gjelder.
Felles for disse er at de er laget i silikon, er oppladbare og kommer i fine gaveesker. I tillegg er det jo fint å vite at dette er produkter som andre kunder setter pris på, og som mange ønsker seg i nattbordskuffen.

Oui lover å alltid gi deg

FRI PORTO

Handler du for over 1200,-  så spanderer vi portoen. Det gjør vi alltid. 

Skulle jo bare mangle.

ANONYMITET

Vi sender produktene i en standard grå eske med en anonym avsender. 

Ingen vet hva du handler.

RASK LEVERING

Legger du inn bestilling før
kl 14:00 garanterer vi at pakken sendes samme dag.

Gjelder man-fre.