OuiOui leter etter produkttestere


Som seksualrådgiver blogger jeg fast, skriver artikler om sex og samliv og kommenterer medias syn på seksuallivet. I disse faste skriveriene spres det glade budskap, og kunnskap, om seksuell nytelse. Her besvarer jeg også lesernes spørsmål og gir råd og veiledning om erotiske leketøy.  

I den forbindelse søker vi nå etter produkttestere 
For å bli produkttester må du skrive godt norsk, være positiv og åpen for å prøve nye ting og du må ha et godt forhold til kroppen din. Produktene som testes vil først og fremst henvende seg mot kvinner – men par og menn kan også melde seg. Alle vil bli tatt med i vurderingen. 

Som produkttester vil du være anonym, men testene som utføres av OuiOuis testere vil merkes tydelig og holdes utenom betalende kunders produkttester. 

Om du ønsker å fremme OuiOuis produkter på egen blogg / sosiale medier etc er det hyggelig, men det må merkes tydelig som betalt annonsering. 

Våre produkttestere vil få tilsendt et, eller flere, produkter til testing tre ganger i året. I den første pakken vil du motta alt du trenger for den første produkttesten, samt de som kommer. Glidemiddel, leketøysrens og evt batterier ligger ved forsendelsen.

I produktanmeldelsen forventer vi at man legger vekt på hele brukeropplevelsen. Alt fra å åpne emballasjen, lade produktet og til å bruke det. Din produkttest vil gi oss verdifulle tilbakemeldinger i forhold til våre kunders brukeropplevelser og veilede oss i forhold til produktsortiment. Testene legges på våre nettsider OuiOui.no. 

Hva må du gjøre for å søke?
Du må sende oss en søknad hvor du forteller litt om hvilken livssituasjon du er i, om du har brukt sexleketøy før eller ei, og om hvorfor nettopp du burde teste produkter for oss. Om du har en partner må han / hun vite om søknaden og være positiv til å delta. 
Vi tar kun imot seriøse søkere og vektlegger språk og skriftlig fremstilling i søknaden.

Om du er en av de heldige som får teste erotiske produkter kontakter vi deg slik at du får mer informasjon om oppdragene. Håper å høre fra deg!

Har du lyst til å teste våre produkter?

Send oss din søknad på e-post hei@ouioui.no eller send inn din søknad via skjemaet under.

Takk for din interesse. Vi kommer tilbake til deg om du er en av de som får teste produkter for oss. Vi har dessverre ikke mulighet til å svare alle som søker. Mvh, Kjersti og OuiOui